ne propustite

Vojko V ovog petka dolazi u varaždinsko kazalište, karte su još dostupne

Trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, vlasnik tri Porina, odradio je preko 60 koncerata u 2019. godini, a svakako je najupečatljivija promocija njegovog prvog albuma u Domu sportova kad je postao prvi izvođač koji je rasprodao Dom sportova svojim albumom prvijencem...
Objavljeno: 16.10.2023. 08:25

Zadnja izmjena: 16.10.2023. 08:27

Kao što smo i ranije najavili, Vojko V stiže u Varažin, a svoj koncert će održati ovog petka, 20. listopada, na Sceni Rogoz varaždinskog Hrvatskog narodnog kazališta, s početkom u 21 sat.

Trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, vlasnik tri Porina, odradio je preko 60 koncerata u 2019. godini, a svakako je najupečatljivija promocija njegovog prvog albuma u Domu sportova kad je postao prvi izvođač koji je rasprodao Dom sportova svojim albumom prvijencem. Vojko je odmah nakon albuma nastavio raditi na novim hitovima pa je tako početkom listopada 2019. objavio spot i single za pjesmu "Moja lipa".

Nakon svega navedenog Vojko je objavio dvije slikovnice za djecu i umoran je. Da prati i podržava nove artiste Vojko je dokazao hitovima "Obama" i "Mamići" na kojem mu gostuju z++ i Grše. Prvi album taj reper izdao je 2018. godine, a ove godine objavio je i svoj drugi studijski album - Dvojko. 

Cijena ulaznice za koncert je 20 eura, a mogu se nabavi u varaždinskom HNK.

Komentari