donosimo detalje

Vrhunski komičari i najbolje šale ovog lipnja na ljetnoj pozornici Arene Varaždin

Objavljeno: 07.04.2024. 11:42

Zadnja izmjena: 07.04.2024. 11:50

Foto: Facebook

U iščekivanju ljeta jedva čekamo GET UP STAND UP festival na koji stižu vrhunski komičari i najbolje šale, a sve će se odvijati na ljetnoj pozornici Arene Varaždin od 21 sati i to od 20. do 23 lipnja. 

Festival organizira Kerekesh Teatar, a ulaznice možete kupiti na Korzu, Ghetaldus Optiki i Tisak Media trgovinama te ovdje. U nastavku donosimo program za sve dane festivala. 

  • Četvrtak, 20. lipnja - Ivan Šarić

Ivan Šarić se stand up komedijom bavi od 2006. godine od kada je skupio veliku kilometražu putujući po nastupima po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, BiH, ali i u Engleskoj. Pripadnik je novog vala stand up komičara, a oduševljava jednom verzijom britkog britanskog humora Eddie Izzarda i Monty Python-a uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, posebno Dalmaciji i oko nje.

  • Petak, 21. lipnja - Sexperiment

- Da prostite, pričati ćemo o seksu. O tome kako se seksamo, vodimo ljubav, kada se rijetko posreći, kakve sočne tajne čuvamo i kako smo se sve osramotili - a jesmo i previše puta - ističu organizatori. 

Nastupaju - Goran Vinčić, Marko Dejanović, Tin Sedlar, Hrvoje Krmelić i Admir Šećkanović

  • Subota, 22. lipnja - Devedesete

- Tematska stand-up comedy večer čeka samo vas, putnike u vremenu da se prisjetimo svih ludih stvari koje su obilježile - DEVEDESETE - dodaju organizatori.

Za vas nastupaju: LAJNAPovi nostalgičari: Aleksandar Curać Šarić, Saša Turković, Vlatko Štampar i Goran Vugrinec.

  • Nedjelja, 23. lipnja - Vlatko Štampar - The best of 15 godina karijere

- Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja u onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj - poručuju organizatori.

Komentari