ne propustite

Za Dan Grada Varaždina dva koncerta Jacquesa Houdeka i topli napitci na Korzu

Objavljeno: 05.12.2022. 12:11

Zadnja izmjena: 05.12.2022. 12:11

Varaždin svoj dan obilježava svake godine 6. prosinca, na dan zaštitnika Svetog Nikole, a s obzirom da se on događa usred Adventa u Varaždinu, prilika je to da ga Varaždinci proslave posebno svečano, raskošno i veselo.

Na Korzu će, kao poseban dar građanima svih generacija, u utorak tim povodom biti održana čak dva koncerta "gospodina glasa", Jacquesa Houdeka. U 10 sati, Jacques će nastupiti za najmlađu publiku izvodeći sve najpopularnije hitove s dječjeg albuma "Kad si sretan". Jacquesu će se na pozornici pridružiti i polaznici Glazbene radionice pjevanja "Mali slavuji" Društva Naša djeca Varaždin voditeljice Zdenke Knapić, koji će s njim izvesti tri pjesme.

Drugi, večernji, koncert Jacques Houdek će održati na istom mjestu u 19 sati. Uz svoj bend, provest će publiku kroz najveće hitove svoje 22-godišnje karijere, ali bit će tu i odličnih obrada kako bi Varaždin, za svoj dan, imao pravi party. Povodom Dana grada, na adventskim će se kućicama na Korzu u večernjim satima građanima dijeliti ograničena količina toplih napitaka i pive, kako bi se Dan grada Varaždina proslavio što veselije.

Komentari