kapucinski trg

Na radost svih pivoljubaca, Oktoberfest uskoro stiže i u Varaždin

Objavljeno: 01.10.2022. 09:07

Zadnja izmjena: 01.10.2022. 09:07

Po uzoru na jednu od najpoznatijih svjetskih manifestacija koja se inače održava krajem rujna u Münchenu, i Varaždin će ove godine dobiti svoj Oktoberfest.

Naime, od 6. do 9. listopada na Kapucinskom trgu u Varaždinu održat će se Oktoberfest u varaždinskom stilu u organizaciji agencije Show Concept i Grada Varaždina uz pokroviteljstvo puba Medina Škrinja i glavnog pokrovitelja Roto Dinamic i Erdinger piva, a kako najavljuju organizatori, neke od piva koje vas očekuju su Erdinger, Paulaner, Varionica, Saperlot, Benediktiner, Bitburger i Lowenbrau. Posjetitelje očekuje i popratni glazbeni program, o kojem će uskoro biti poznato više informacija.

- Sigurno se sjećate Biergartena 5 i odlične atmosfere koja je vladala svih 10 dana u parku. E pa želimo to ponoviti! I na ovom eventu, samo na Kapucinskom trgu, gdje vas očekuje kroz četiri dana mnoštvo kvalitetnih i finih Bavarskih, ali i domaćih piva pripremljenih na Bavarski način (veliki dio originalnih piva koje se toče pod šatorima u Munchenu), odličnih koncerata te još bolja atmosfera - naveli su organizatori.

Komentari