Zaručnica Hugha Hefnera ne želi imati djecu s njime

Objavljeno: 02.01.2011. 12:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Playboyeva zečica otkrila je da će se za Hugha udati u ljetu u njegovoj vili, a njihov brak odobravaju i Crystalini roditelji. – Ako smo Hugh i ja sretni, i oni su sretni – kaže ljepotica.

Crystal Harris, šezdeset godina mlađa zaručnica Hugha Hefnera, pohvalila se da je sama dizajnirala svoj zaručnički prsten ukrašen trokaratnim dijamantom. U izboru dragog kamena pomogla joj je Hughova tajnica Mary O'Connor.

- Nisam bila iznenađena kada me zaprosio jer smo već razgovarali o braku. Ipak, sve se dogodilo jako brzo, no bez obzira na to sretni smo - rekla je 24-godišnja Crystal u intervjuu za portal E! online. Šef Playboya, koji je već bio dvaput oženjen, svoju novu izabranicu zaprosio je pokazavši joj muzičku kutiju Mala sirena u kojoj je bio skriven prsten.

Playboyeva zečica otkrila je i da će se za Hugha udati u ljetu u njegovoj vili, a njihov brak odobravaju i Crystalini roditelji. – Ako smo Hugh i ja sretni, i oni su sretni – kaže ljepotica koja sa svojim dragim ne namjerava imati djecu već se želi usredotočiti na glazbenu karijeru

- Radim na nekoliko različitih projekata i u tome jako uživam - kaže Harris te dodaje kako nema ništa nema ništa protiv toga da potpiše predbračni ugovor ako će to njezin budući suprug tražiti.

- Učinit ću sve što Hef želi. Ne znam ništa o tim stvarima i nije me briga - priznaje Crystal.

Komentari