pročitajte

Zdravko Čolić otkrio s kojom će pjesmom otvoriti koncert u Koprivnici

Objavljeno: 18.04.2022. 08:07

Zadnja izmjena: 18.04.2022. 08:07

Za najavljeni koncert Zdravka Čolića u Koprivnici, zakazan za subotu, 23. travnja 2022. ostalo je još malo karata. Točnije, pitanje je trenutka kada će ga organizatori proglasiti rasprodanim. 

Sreću tim povodom ne krije ni sam Zdravko Čolić, koji je otkrio kojom će pjesmom započeti koncert te pozdraviti publiku u Koprivnici. Koncert će pratiti visoko postavljene standarde produkcije koji su prisutni na svim koncertima Zdravka Čolića. 

- Izazovi su uvijek veliki. Čovjek dok živi mora imati neke izazove, izazov da živi da radi. Mislim da je u radu spas, raditi i učiti uvijek moraš, bez obzira u kojim si godinama. Izazovi su uvijek veliki, pogotovo sada kada imaš obitelj, da brineš o njima, o poslu kojim se baviš i to uvijek istim tempom, dinamikom kao i ranije. A ono što je vrlo bitno, ako je umjetnost, odnosno glazba u pitanju da imamo taj odnos prema publici. Uvijek smo odgovorni publici koja te na neki način ocjenjuje, mjeri. Godinama imam publiku koja me prati i to je taj izazov isto da moram ispoštovati to što od mene očekuje, da dobije tu ljubav koju joj pružam, to je velika odgovornost - rekao je.

Svoje ulaznice potražite preko sustava Eventim, a dodatno za koncert u Koprivnici i na ovim prodajnim mjestima:

  • BP Petrol
  • Mjenjačnica Exchange
  • Tisak Media
  • Caffe Bar Stefano, Koprivnica
  • Domino Bar, Palovec

Komentari