ne propustite

Zdravko Čolić povodom dana žena - u varaždinskoj Areni

Objavljeno: 05.01.2024. 12:11

Zadnja izmjena: 05.01.2024. 12:11

Foto: Dario Horvat

Već pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena, jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, a za najavljeni varaždinski – karte su već u prodaji.

Nakon dočeka Nove godine na dubrovačkom Stradunu, ali i nekoliko jednako sjajnih koncerata u protekloj godini, poput koncerta u pulskoj Areni, osječkoj dvorani 'Gradski vrt' te zadarskom 'Višnjiku', Zdravko Čolić i u ovoj godini nastavlja oduševljavati hrvatsku publiku, a upravo je to već i učinio - najavom koncerta u varaždinskoj Areni – 8. ožujka. Svi zajedno, imat će prilike uživati u nekim od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput 'Ti si mi u krvi', 'Kao moja mati', 'Jedina', 'Noć mi te duguje', 'Moja draga', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Krasiva', 'Ti možeš sve,' ali i mnogim drugim, koje su ujedno i svojevrsne ''ode ženama''.

Od početka karijere, Čolić je poznat kao veliki poštovatelj žena, majki, baki, supruga i kćeri, kako na sceni i kroz pjesme, tako i u privatnom životu, što ga je odavno dovelo do titule najvećeg džentlmena među glazbenicima u regiji. Svih tih pet desetljeća, upravo koncerti povodom Dana žena, jedni su od najtraženijih Čolićevih koncerata, a za najavljeni varaždinski – karte su već u prodaji putem sustava Eventim.

Komentari