Željko Joksimović kreće s pripremama za koncert u Areni Varaždin

Objavljeno: 30.05.2012. 11:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Nakon nastupa na ovogodišnjem Eurosongu, na kojem je s pjesmom Synonym (ili u srpskoj verziji Nije ljubav stvar), zauzeo visoko 3. mjesto, Željko Joksimović krenuo je s pripremama za veliki koncert u Areni Varaždin, koji će biti održan 23. lipnja.

Željko je podsjećamo, već nastupio u Areni Varaždin, i to u ožujku prošle godine kada je oduševio publiku, a i ona njega pa je obećao da će se ponovno vratiti. Obećano – ispunjeno.  23. lipnja vraća se na isto mjesto te poručuje da za publiku u Areni Varaždin sprema još jedan odličan koncert ispunjen emocijama. Ljubavi, Žena za sva vremena, Lane moje, Nije ljubav stvar....samo su neki od hitova koje će Željko pokloniti publici u Areni Varaždin.

Koncert  Željka Joksimovića počet će u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 80 kuna za parter, 90 kuna za tribinu te 130 kuna za fun pit možete kupiti u sustavu Eventima. Fun pit se prodaje samo u sustavu Eventima, dok ulaznice za parter i tribinu osim na www.eventim.hr, možete kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin – trgovine Branka i Time out
Čakovec – Caffe bar Arcus i Radio 1
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof –Caffe bar Prestige
Ludbreg – Caffe bar Jura
Prelog – Pizzeria Rosa
Mursko Središće – Caffe bar Alaya
Palovec – Domino bar
Koprivnica – Šareni dućan

Organizator koncerta je Max Boegl Tehnobeton, a izvršni producent Tipo marketing.

Komentari