nagrade naboljima podijelio gradonačelnik

Mip Weyland, Kapljica i Forum pobjednici u Prelogu

prelog.hr

Objavljeno: 02.08.2017. 18:30

Zadnja izmjena: 02.08.2017. 18:30

Finalnim utakmicama, u nedjelju navečer, završilo je ovogodišnje izdanje turnira u Prelogu, 37. Memorijala ing. Vladimira Skoka u malom nogometu.

Deset dana malog nogometa donijelo je puno uzbuđenja u Park Mladosti. U konkurenciji mlađih pionira slavila je ekipa Caffe bara Forum, koja je u finalu zgoditkom Saše Kočeta slavila protiv NŠ D. Kraljevec/Goričan. Najboljim je igračem turnira proglašen Saša Kočet, golman je najbolji Benjamin Kovačić, a najbolji strijelac Dorian Andročec, svi iz pobjedničke ekipe. Treće je mjesto osvojila ekipa Soboslikarskog obrta Šelja.

U konkurenciji starijih pionira slavila je ekipa Caffe bara Kapljica, koja je u finalu pobijedila Dream Team rezultatom 2:0, a treće je mjesto ovdje osvojila ekipa Art. Najbolji je igrač u konkurenciji starijih pionira Lovro Lončarić, golman Luka Varga, a strijelac Dino Jančec. U ove je dvije kategorije nagrade najboljima predao predsjednik Nogometnog kluba Mladost Komet Željko Sokač. U seniorskoj konkurenciji ove je godine igralo 12 odličnih ekipa, a mnogi su nogometni zaljubljenici rekli kako tako kvalitetnog nogometa dugo nije bilo u Prelogu.

Posebno je uzbudljiv bio četvrtfinalni dan gdje su ispale dvije odlične ekipe Svježa jaja Vuk i CB Fenix&Podravske noći. U završnici, u utakmici za treće mjesto slavila je ekipa MNK Klub 75 iz Kotoribe. U finalu su gledatelji, nažalost zbog kiše, bili uskraćeni za nogometni užitak. No, ekipe MIP Weylanda i Le Tressor&Oštrek gradnja odigrali su utakmicu do kraja te je na kraju četvrti puta uzastopce u Prelogu, slavila ekipa MIP Weylanda.  Najboljim je igračem proglašen Ivan Sokser, najbolji je strijelac Marin Šinjori, a golman Saša Dreven. Nagrade je najboljima u seniorskoj konkurenciji predao Ljubomir Kolarek, gradonačelnik Grada Preloga.

 

Komentari