dobitnica emmya

Nagrađivana producentica Ashley Colburn snima film u Čakovcu

Objavljeno: 20.05.2017. 16:56

Zadnja izmjena: 20.05.2017. 16:56

Ashley Colburn, američka video blogerica i producentica, dobitnica prestižne nagrade EMMY za najbolji dokumentarni turistički film, stigla je u Čakovec kako bi ga predstavila u filmu o najljepšim hrvatskim turističkim gradovima.

Gradonačelnik Stjepan Kovač doveo je Colburn do svih čakovečkih najimpresivnijih kulturnih i prirodnih znamenitosti te joj prezentirao dio gastronomske ponude po kojoj je grad poznat.

„Izuzetna mi je čast što mogu ugostiti Ashley Colburn i što je od kontinentalnih destinacija, uz Zagreb, odabrala upravo Čakovec. Ovo je odlična prilika da Čakovec svijetu prezentiramo u najboljem mogućem svjetlu i tako dodatno potaknemo turizam u gradu.“ - izjavio je Kovač.

-„Oduševljena sam Čakovcem. Cijela Hrvatska je predivna i želim da što više ljudi preko mog filma ima priliku vidjeti ove ljepote. Odlično se provodim, hrana je fantastična, šteta što još ne možemo filmom prenijeti mirise i okuse krajeva koje posjećujem. Preporučam i ljudima koji žive u ovim krajevima da ne uzimaju zdravo za gotovo sve ove divne stvari kojima su okruženi i bogatstvo kulture u kojem imaju prilike uživati, a na koje ponekad u užurbanoj svakodnevici zaborave – mnogi bi bili vrlo sretni da im se pruži prilika živjeti u Čakovcu.“ - izjavila je Ashley Colburn.

Komentari