I ove godine pozivaju se svi pojedinci i udruge, pozicija i opozicija, neprofitne i profitne organizacije, kritičari i svi ostali ljudi dugog jezika, oštrog pera, dobre volje i malo slobodnog vremena na suradnju u realizaciji, najboljeg (skoro jedinog u Hrvatskoj) humoristično-satiričnog lista "Pikač".

Grad Prelog već tradicionalno poziva sve zainteresirane da na jedan veseli, kritičan način prikažu svoje stavove o aktualnosti privrede, gospodarstva, politike i društva općenito. Možete se dotaknuti svih tema u Gradu Prelogu. Mole se svi suradnici da ne štede nikog, ni pojedince, pa ni organizacije,te da kritiziraju i slobodno izraze svoje viđenje funkcioniranja Grada iokolice.

Svoje prvo izdanje "Pikač" je doživio još davne 1939. godine. Zbog rata i tadašnje političke situacije, nije tiskan sve do 1967. godine. Od tada se izdaje, no ipak, ne u kontinuitetu. Preloški "Pikač" je jedini list humoristično-satiričnog karaktera na području sjeverozapadne Hrvatske i većtradicionalno izlazi svakog 1. travnja.

Pozivamo sve zainteresirane (talentirane i one druge) da svoje radove šalju
zaključno do 15. ožujka 2018. godine na e-mail adresu: [email protected], poštom ili osobno dostave u Upravni odjel za upravu i društvene djelatnosti Grada Preloga, Glavna 35, Prelog.

 

Komentari

03.03.2018. 10:44h Zadnja izmjena: 03.03.2018. 10:49