lepoglava i ludbreg

11. memorijalni turnir sjećanja na tri poginula vukovarska branitelja – 19. i 20. te 23. kolovoza

Objavljeno: 17.08.2016. 19:20

Zadnja izmjena: 17.08.2016. 19:22

Trodnevnom manifestacijom koja će se održati u petak i subotu, 19. i 20. kolovoza te u srijedu, 23. kolovoza, braniteljske udruge gradova Ivanca i Lepoglave obilježit će sjećanje na poginule vukovarske branitelje Tomu Jambora, Stjepana Vusića i Josipa Kapustića.

U petak, 19. kolovoza u 17 sati, odavanjem počasti poginulima na groblju u Kamenici, počet se ova manifestacija. Istodobno će u Jerovcu početi tradicionalni nogometni susret djece, a utakmicu će igrati mladi nogometaši Ivančice i Lepoglave.Memorijalni turnir službeno će biti otvoren istog dana u 18 sati na igralištu u Jerovcu.

 U subotu u 17 sati započinje revijalna utakmica na igralištu u Žarovnici, a u kojoj će branitelji igrati protiv svoje djece. Završnica seniorskog turnira započet će u 18 sati, a podjela nagrada najboljim ekipama i pojedincima predviđena je za 21 sat.

Obilježavanje sjećanja na poginule branitelje bit će i u srijedu, 23. kolovoza, kada će predstavnici braniteljskih udruga od 10 sati sudjelovati u procesiji župe Kamenica povodom blagdana sv. Bartola apostola, položiti vijence i zapaliti svijeće na spomen obilježju u Kamenici te nazočiti svetoj misi.

Manifestaciju novčano podupiru Grad Ivanec i Grad Lepoglava.

Komentari