dobar provod i vjetar u leđa

15. ŠIC NA BIC u obliku e-biciklijade - informirajte se ovdje

Objavljeno: 05.07.2020. 08:36

Zadnja izmjena: 05.07.2020. 08:42

U subotu je iz Novog Marofa startala promo vožnja 15. biciklijade Šic na bic u organizaciji udruge Mladi za Marof!

Budući da je legendarna novomarofska biciklijada zamišljena prvenstveno kao druženje biciklista rekreativaca, zbog aktualnih mjera društvenog distanciranja ne može se organizirati na način na koji su to sudionici navikli. No, to ipak nije razlog da se kotači i pedale ne zavrte okolnim bregima i ove godine, poručuju organizatori.

Uz pomoć tehnologije, koja je posljednjih mjeseci donijela brojne promjene u naše živote, odlučili su organizirati e-biciklijadu. Detaljne upute za sudionike su objavljene na webu udruge www.mzm.hr, a sve što trebate za sudjelovanje je pametni telefon, bicikl i naravno - malo dobre volje! Biciklijadu možete odvoziti bilo koji dan u periodu od 4. srpnja do 1. rujna 2020. godine.

Svaki sudionik u ovoj e-biciklijadi mora ispuniti online prijavnicu i sam se pobrinuti da bicikl bude ispravan i spreman za vožnju. Kotizacija nema, ali ipak - sponzori su osigurali da svaki sudionik nakon završene biciklijade (u rujnu 2020) dobije majicu sa sloganom biciklijade. Kako bi dokazali da ste odvozili cijelu rutu biciklijade, potrebno je to dokazati fotografijama sa svake od 6 kontrolnih točaka koje se nalaze na startu rute u centru Novog Marofa, Ljubešćici, izletištu Lužec, kod bistroa Z3 u Završju, izvora u Belskom dolu te kod bazena u Topličici.

Organizatori žele dobar provod i vjetar u leđa!  

Komentari