korisni sajmovi

Varaždinski dječji sajam i sajam kućne radinosti 27. studenog u hotelu Turist

Objavljeno: 16.11.2016. 15:13

Foto: Arhiva

Posljednju nedjelju u mjesecu, 27. studenog, Hotel Turist u Varaždinu će biti mjesto održavanja dva jedinstvena sajma, na jednom posjetitelji mogu u potpunosti opremiti svoje najmlađe, dok će se na drugom prodavati i izlagati unikatni kreativni radovi.

U prijepodnevnim satima, od 9 pa sve do 13 sati održat će se 22. Varaždinski dječji sajam na kojem će posjetitelji moći nabaviti za svoje klince sve od odjeće, obuće, pa do igračaka i razne opreme.

 U poslijepodnevnim satima, od 14 do 19 sati,održat će se izložbeno-prodajni sajam kućnih radinosti na kojem će izlagatelji prodavati vlastite kreativne radove. Izložbeni primjerci će uključivati igračke, suvenire, ukrasne predmete i unikatne poklone.

Tijekom održavanja oba sajma u dvorani će biti uređen mali prostor za dječju igru, kako bi najmlađim posjetiteljima vrijeme provedeno na sajmu bilo što ugodnije.

Ulaz za posjetitelje je slobodan, a organizatori ističu kako se izlagači mogu prijaviti na oba sajma, dovoljno je prijaviti se na broj mobitela: 098/903 07 14.

 

Komentari