Grad Varaždinske Toplice

Foto - Utrka Grada Varaždinske Toplice privukla je mnoge zaljubljenike u trčanje i sport

Objavljeno: 29.09.2023. 17:51

Zadnja izmjena: 29.09.2023. 18:21

Zajednica športskih udruga grada Varaždinske Toplice i Grad Varaždinske Toplice organizirali su tradicionalnu 52. Utrku grada, koja se održala na sportskim terenima stadiona NK Mladosti Varaždinske Toplice, dok su u kategoriji rekreativke i rekreativci trčali 1700, odnosno 3200 metara ulicama grada.

Predsjednica Zajednice športskih udruga Grada Varaždinskih Toplica Marinela Belavić istaknula je kako je 52. Utrka Grada Varaždinskih Toplica jedan od važnijih događanja u gradu koji svake godine okuplja zaljubljenike u trčanje i sve one koji cijene vrijednosti sportskog duha, zajedništva i zdravog načina života.

- Ovaj događaj nije samo natjecanje - to je prilika za slavlje, za ponos i za pomicanje vlastitih granica! Podučava nas važnim životnim lekcijama: upornosti, timskom duhu, poštenju i poštovanju. Mi ćemo nastaviti i dalje raditi na promociji sporta i zdravog načina života u našoj zajednici - uvodno je rekla Belavić.

Predsjednica Gradskog vijeća Ljubici Nofta otvorila je utrku. Istaknula je kako je to utrka koja predstavlja zajedništvo i trud te jedan od najdugovječnijih sportskih događaja u Varaždinskim toplicama. 

- Broj prijavljenih sudionika svakako je pokazatelj koliko je sportska scena živa i kako građani Varaždinskih Toplica cijene i podržavaju ovakve manifestacije. Osim toga, ova utrka je i dio šire inicijative koja promiče zdrav način života i redovitu tjelesnu aktivnost. Naš grad ponosno promovira važnost tjelesne aktivnosti tijekom cijele godine - naglasila je Nofta.

Komentari