A-2 liga Sjever: Vindija i Ivančica slavili, Grafičar još uvijek bez pobjede

Objavljeno: 06.03.2012. 13:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: KK Vindija

Odigrano je 20. kolo košarkaške A-2 lige Sjever, a od tri predstavnika Varaždinske županije, dva su bila uspješna. Vindija i Ivančica su slavili, dok Grafičar ni u 20 prvenstvenoj utakmici nije uspio stići do prve pobjede.

Vindija je na domaćem terenu pobijedila Petar Zrinski 94-83. U prvoj četvrtini Vindijaši su ostvarili prednost od plus osam, da bi ih gosti stigli, te na odmor otišli s plus dva. No, Vindija je odlično ušla u treću četvrtinu te ponovo prešla u vodstvo, kasnije se odlijepivši na plus 10.

Do kraja susreta varaždinski su košarkaši održavali stečenu prednost te je do kraja susreta povećali za još pola koša.

Ivančica je na domaćem terenu svladala Koprivnicu 99-87. Ivančani su nakon prve četvrtine ostvarili prednost od plus 16, da bi se ona do odmora istopila na plus 12. Stečenu prednost ivanečki košarkaši su održali i do kraja susreta.

Grafičar je doživio svoj 20 poraz. Na gostovanju u Virju deklasirala ih je domaća ekipa Podravca 95-58. Domaćin je cijeli susret bio bolja momčad i iz četvrtine u četvrtinu povećavao razliku koja se do kraja susreta popela na visokih plus 27.

Preostala su samo dva kola do kraja prvenstva, naslov je već „odavno“ osiguralo Međimurje, dok je Vindija također sigurno druga. U predposljednjem kolu Vindija gostuje kod Grafičara, dok sedmoplasirana Ivančica dočekuje Čakovec.

Komentari