prvi posjetitelji već na terenu

FOTOGALERIJA Ledena čarolija može početi - klizalište i tobogan otvoreni za javnost!

Objavljeno: 06.12.2018. 17:34

Zadnja izmjena: 06.12.2018. 18:29

Foto: Viktor Hranić

Ledena čarolija s klizalištem od 1000 metara kvadratnih, ledenom stazom i ledenim toboganom od 30 metara na Starom gradu može početi, jer je s današnjim danom otvorena za sve posjetitelje. 

Ledena čarolija najatraktivniji je sadržaj Adventa u Varaždinu, a ove je godine preseljena na novu lokaciju, u perivoj varaždinskog Starog grada. Obogaćena je i dodatnom atrakcijom – ledenim toboganom dužine trideset metara, što će posjet Adventu u Varaždinu učiniti još zanimljivijim iskustvom kako domaćinima, tako i turistima.

-  Treba vratiti život u grad, pa nam osim Špancira treba i jedan takav Advent i to upravo na Starom gradu koji je zbog svoje ambijentalnosti najpogodniji za adventsku bajku. Ove godine imamo potpuno drugačiji Advent nego do sada i očekujemo dvostruko veći broj posjetitelja. Imamo svoj koncept i ne trebamo se uspoređivati s drugim većim gradovima, kao što je Zagreb - rekao je Čehok. 

Direktor Gradske tržnice d.o.o. – suorganizator programa Advent u Varaždinu, Predrag Ciglar istaknuo je kako je to isplativ projekt i kako se nada da će biti dobro prihvaćen. Također, napomenuo je kako ne bi trebali biti zabrinuti zbog održavanja leda, ukoliko neće biti temperatura u minusu jer kako kaže, imaju jake strojeve koji mogu održavati led do 12, 12 stupnjeva, a za sada je već napravljen debeli sloj. 

Za sve one koji se spremaju na Ledenu čaroliju, donosimo cijene najma klizaljka i cijene spuštanja toboganom. 

  • 1 spuštanje toboganom - 3 kuna
  • 5 spuštanja toboganom-10 kuna 
  • najam klizaljki - 15 kuna
  • upad na klizalište - 15 kuna 

Komentari