novost u gradu

ADVENT U IVANCU Uživajte na klizalištu od 250 m2 i u ponudi Božićnog sajma!

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.12.2019. 09:03

Zadnja izmjena: 05.12.2019. 09:05

Grad Ivanec ove godine prvi put organizira manifestaciju Advent u Ivancu. Odvijat će se u strogom gradskom centru, ispred Gradske vijećnice, puna tri tjedna – od 15. prosinca ove do 6. siječnja iduće godine.

Manifestaciju organizira Grad Ivanec, a ispred Gradske vijećnice bit će postavljeno klizalište od 250 m2 na kome će moći klizati svi  koji žele – djeca, mladi i dakako, svi odrasli. Onima koji ne znaju klizati, a htjeli bi naučiti, na raspolaganju će biti škola klizanja.

Sve pojedinosti o radnom vremenu klizališta, o cijenama ulaska i najma klizaljki (koje će biti vrlo pristupačne) tijekom idućih dana moći ćete doznati na gradskoj web i FB stranici.

Među ostalim, očekuju vas lijepe blagdanske kućice u kojima ćete se moći zagrijati prigodnom ugostiteljskom ponudom i adventskim gurmanskim zalogajima te raznim blagdanskim ukrasima i suvenirima.

U vezi s time obavještavaju se svi građane da već od ovog vikenda u Ivancu na snagu stupa nova regulacija prometa.

Dio špice za promet će biti zatvoren od subote, 7. prosinca ove pa sve do 14. siječnja 2020. godine. Promet se zatvara već ovog vikenda zbog gradnje podloge za klizalište.U navedenom razdoblju za promet će biti zatvoren dio špice od Gradske vijećnice do crkve. Promet će se odvijati obilazno, Ul. M. Maleza, Nazorovom, Varaždinskom i Rajterovom ulicom.

Komentari