grad novi marof

Advent u Marofu uz bogat program: motomrazovi, doček u podne, božićna vatrogasna vožnja...

Objavljeno: 28.11.2023. 09:50

Zadnja izmjena: 28.11.2023. 09:50

I ove se godine održava Advent u Marofu, čiji je program započeo proteklog vikenda predbožićnim sajmom u Kulturnom centru Ivan Rabuzin, a trajat će sve do 31. prosinca ove godine.

Naime, posjetitelje ove subote, 2. prosinca, očekuje paljenje prve adventske svijeće uz Dječji vrtić Anđeo i KUD Marof, dok će KUD Marof s početkom u 18:30 sati održati tradicionalni godišnji koncert. Na nedjelju i ponedjeljak su predviđene besplatne projekcije filmova povodom 6. rođendana Kina Marof, dok će se u ponedjeljak obilježiti blagdan Svete Barbare uz međunarodnu radionicu cvijeća od krep papira uz voditelje Zvonka i Verenu Mikša te članove TD Breza, Pragersko Gaj, Slovenija.

Program ovogodišnjeg Adventa u Marofu se nastavlja uz djelju kazališnu predstavu za učenike viših razreda osnovne škole KD "IVana Brlić Mažuranić": Kako je otjeh tražio istinu te dječjom predstavom za učenike nižih razreda KD "Ivana Brlić Mažuranić": Petar Pan. U petak, 8.12., slijedi dječja kazališna predstava Božić s gospodinom Grincajgom te podjela darova u organizaciji Knauf Insulation Novi Marof.

Također, u subotu 9. prosinca održat će se podjela darova povodom Svetog Nikole, dok je za utorak 12.12. planirana podjela božićnica umirovljenicima u razdoblju od 8 do 12 sati. Između ostalog, u subotu (16.12.) će se u 15 sati održati Božićna vatrogasna vožnja u organizaciji DVD-a Novi Marof, a nakon toga slijedi Božićni sajam kod Kulturnog centra Ivan Rabuzin.  Program završava 31. prosinca u 10:30 sati uz doček Nove godine u podne uz Viziju band.

Komentari