međunarodna organizacija mladih

AIESEC Ovog vikenda na konferenciji u Ludbregu mladi će činiti bolje za svijet

Objavljeno: 19.01.2017. 09:55

Foto: Grad Ludbreg

Ovog vikenda u Osnovnoj školi u Ludbregu održat će se nacionalna konferencija pod nazivom Leaders of tomorrow, a koju organizira AIESEC, međunarodna organizacija mladih.

Kroz tri dana održavanja, na radionicama i predavanjima će se stjecati znanja i vještine potrebne za vođenje lokalnih odbora i provedbu širokog spektra aktivnosti predviđenih za ovu godinu.

Konferencija je specifična jer će se održati u vrijeme izmjene mandata članova izvršnih odbora, pa će trenutni predsjednici i potpredsjednici funkcija dati sve od sebe kako bi uspješno sve poslove prenijeli na novoizabrane voditelje svih funkcija za budući mandat, od čega i dolazi sam naziv konferencije. Ujedno, u petak će se provoditi i izbor budućeg predsjednika AIESEC-a Hrvatske.

Konferencija će okupiti članove izvršnih odbora iz šest lokalnih odbora: Zagreba, Splita, Osijeka, Rijeke, Varaždina i Pule, te njihove projekt menadžere, domaćin konferencije je odbor AIESEC iz Varaždina, a Anamarija Igrec je voditeljica organizacijskog tima.

 

Komentari