evo detalja

Akcija 'Katruže za Katružu' kreće ove subote diljem Međimurske županije

Objavljeno: 03.05.2024. 12:11

Foto: Međimurska županija

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu „Proljeća za Katružu“ i ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“.

Ovog proljeća akcija započinje u Prelogu, u subotu 04. svibnja, od 8 do 11 sati ispred Privredne banke Zagreb. Katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog. Akcija se nastavlja u srijedu 08. svibnja u Svetoj Mariji. Aktivistice Katruže okupljene u Društvu žena Sveta Marija katruže će prodavati od 8 do 11 sati na tržnici u Svetoj Mariji.

Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone našoj Zakladi. Katruže se mogu donijeti na štandove gdje se vrši prodaja. Veliko hvala i svima onima koji će kupnjom katruža zamirisati svoj dom i time pokazati humanost prema onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije - poručuju iz Međimurske županije.

Nakon srijede, akcija će se nastaviti i završiti u subotu 11. svibnja prodajom katruža na ostalim poznatim ali i nekim novim lokacijama diljem Međimurske županije.

Komentari