GDCK IVANEC

Ako na ivanečkom području ima osoba s područja stradalih u potresu - javite se u Crveni križ

Objavljeno: 06.01.2021. 09:07

Zadnja izmjena: 06.01.2021. 09:10

Služba traženja Hrvatskog Crvenog križa moli sve koji su napustili svoje potresom pogođene domove da se jave društvima Crvenog križa najbližima mjestu njihova trenutnog smještaja zbog obnavljanja obiteljskih veza i pružanja humanitarne pomoći.

Osobe koje su s područja pogođenih potresom, a trenutačno su smještene na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Ivanec (gradovi Ivanec i Lepoglava te općine Bednja, Donja Voća, Klenovnik i Maruševec) mole se da se jave na tel. 781-534.

Prikupljaju se i podaci o osobama koje su s potresom pogođenog područja otišle u druge dijelove Republike Hrvatske kod rodbine ili u druge smještajne kapacitete. Crveni križ odgovara i na pojedinačne upite građana na traženje osoba za koje nemaju vijesti.

Građani koji su izgubili kontakt s članovima obitelji mogu se obratiti e-mailom na [email protected] ili pozivom na broj 0800 11 88.

Slijedom krizne situacije koja je nastala zbog potresa, Crveni križ obavještava da nastavlja s prikupljanjem donacija, a roba se prikuplja u prostorijama GDCK Ivanec radnim danom od 7 do 15 sati.

Koje donacije trenutno trebaju u GDCK Ivanec pogledajte OVDJE.

Komentari