prednosti članstva u zadruzi

Ako ste poljoprivrednik iz ludbreškog kraja ili to tek kanite postati - ovo je predavanje za vas!

Objavljeno: 05.01.2017. 18:22

Zadnja izmjena: 05.01.2017. 18:25

Svi poljoprivrednici znaju koliko je zahtjevno uz to još nabavljati repromaterijal, prerađivati ili prodavati proizvode i voditi knjigovodstvo. Sljedećeg četvrtka u Hrastovskom oni koji su u toj situaciji mogli bi dobiti savjete od istinske pomoći.

Naime, na inicijativu Grada Ludbrega sredinom 2016. osnovana je Poljoprivredna zadruga Ludbreški kraj čiji se članovi bave proizvodnjom i preradom voća i povrća. Putem zadruge nastoje pomoći svojim članovima u svemu što im je potrebno - osiguranje plasmana proizvoda, organiziranje proizvodnje, knjigovodstvene usluge nabavu repromaterijala i sve ono što pojedinačnom proizvođaču umije zadavati dosta glavobolje. Glavni cilj ove zadruge, ističu njezini članovi, jest što veća korist za sve zadrugare. Za suradnju s njima zainteresirana je i Podravka, tako da pozivaju sve koji bi se željeli baviti proizvodnjom povrća da se jave.

Stoga oni sljedećeg četvrtka s početkom u 18 sati u Hrastovskom, Kalnička 3, organiziraju predavanje "Zašto i kako postati član Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj?". Sve potrebne informacije vezane uz rad same Zadruge, kao i dodatne informacije vezane uz predavanje možete dobiti u sjedištu Zadruge svakim radnim danom od 07:30 do 15:30 sati (uz prethodnu najavu), putem e-mailova: [email protected], [email protected] ili na brojeve mobitela 098 176 7345 (Marijan Makar) i 098 844 415 (Saša Lenček). Dođite i upoznajte se s mogućnostima koje Vas očekuju ukoliko postanete član Poljoprivredne zadruge Ludbreški kraj.

Komentari