GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Alan Belko, trener GRK Varaždin 1930 najavljuje utakmicu 1. kola: "Po jutru se dan poznaje!"

Objavljeno: 18.09.2019. 19:32

Zadnja izmjena: 18.09.2019. 19:43

Gradski rukometni klub Varaždin 1930 kreće u petak, 20. rujna u novu premijerligašku sezonu utakmicom 1. kola protiv ekipe Bjelovara.

U Paket 24 Premijer ligi, kako je novo sponzorsko ime Premijer lige, Varaždinci bi ove godine trebali igrati puno zapaženiju ulogu nego prošle sezone. Ovogodišnje ambicije su vezane uz Ligu za prvaka.

Mlada i domaća ekipa, koja je pred kraj prošle sezone zaigrala vrlo dobar rukomet ostaje na okupu uz dva pojačanja. Riječ je o Vidu Starčeviću, koji je došao iz PPD Zagreb i igra na poziciji kružnog napadača. Devetnaestogosdišnji Vid kadetski je reprezentaivac Hrvatske i popunit će poziciju na kojoj su Varaždinci prošle sezone bili manjkavi. Isto tako Dabrovima se pridružio i Matej Šagij iz Ivanca koji je prošle sezone igrao u MRK Vidovec, a igra na vanjskim pozicijama. 

Favoriti u Varaždinu

- Stara izreka kaže: Po jutru se dan poznaje, pa će tako i nama prva utakmica ove sezone će pokazati kakva će nam sezona biti, izjavio je Alan Belko, trener GRK Varaždin 1930. - Utakmica s Bjelovaro je izuzetno važna, napraviti ćemo sve kako bi bodovi ostali u Varaždinu. Spremni smo i kompletni, samo to moramo demonstrirati na terenu, naglasio je Belko.

Ždrijeb je "pomazio" Varaždince jer u prva četiri kola igraju tri utakmice kod kuće, što bi im moglo pomoći da imaju što bolji ulazak u sezonu.

- Odmah u prvim utakmicama ćemo tražiti dobar start, koji će zatim donijeti potrebno samopouzdanje ekipe za nastavak prvenstva. Bjelovar se pojačao ali mi se uvijek moramo postaviti kao favoriti kada igramo doma, najavio je Belko i pozvao navijače kluba ali i sve ljubitelje rukometa da u petak u 19,30 sati dođu u sportsku dvoranu u Graberju i podrže mladu ekipu GRK Varaždin 1930 da što bolje uđe u sezonu.

Komentari