GRADSKI RUKOMETNI KLUB VARAŽDIN1930

Alan Belko, trener GRK Varaždin 1930: "Protiv Sesveta samo pobjeda dolazi u obzir!"

Objavljeno: 14.05.2019. 20:12

Zadnja izmjena: 14.05.2019. 20:16

Rukometaši GRK Varaždin 1930 proteklog vikenda pokazali su da se nisu predali i da je utakmica protiv Gorica bila samo trenutak slabosti. Pobjeda nad Rudarom vtratila ih je na četvrto mjesto u Ligi za istanak, prvo mjesto koje garantira ostanak u Premijer ligi. Međutim, pred Dabrovima su još dva kola, dvije odlučujuće utakmice.

- Utakmica protiv Rudara bila je utakmica koja se morala pobijediti da bi ostali u igri, rekao je trener GRK Varaždin 1930 Alan Belko. - Zadovoljan sam pristupom u drugom poluvremenu u kojem smo čvrsto odigrali obranu, a u napadu smo imali dobru realizaciju. Tu su prednjačili Frano Vujović s 12 golova sve iz igre te Dominika Novaka koji je igrao povrijeđen, ali je pomogao ekipi kako u obrani tako i u napadu, osvrnuo se Belko još jednom na utakmicu s Rudarom.

Do sljedećeg kola, koje se igra 25. svibnja ostalo je dovoljno vremena da se oporave ozlijeđeni igrači te da se odrade mini pripreme za, možda i presudnu utakmicu. 

- Nastavljamo dalje svojim ritmom te u ovih desetak dana moramo se maksimalno pripremiti za posljednju utakmicu na svom terenu protiv Sesveta. Samo pobjeda dolazi u obzir i učiniti ćemo sve da tako i bude, odriješit je Belko.

 

Komentari