intervju

Amira Medunjanin ponovno pjeva Varaždincima u petak u Vili Bedeković

Piše: eMagazin

Objavljeno: 07.06.2021. 18:53

Zadnja izmjena: 07.06.2021. 18:53

Sarajevska umjetnica svjetskog glasa Amira Medunjanin ponovno je na pozornicama, što znači da je njezin studijski album “For Him and Her” dočekao svoju koncertnu promociju.

U petak, 11. lipnja s početkom u 20:30 sati u prekrasnoj Vili Bedeković Varaždin ponovno će zapjevati za varaždinsku publiku, a ususret nastupu donosimo kratki virtualni razgovor o divinim razmišljanjima, počecima u karijeri, utiscima iz Varaždina, sadržaju i nastanku aktualnog studijskog albuma, lokacijama na kojima će nastupiti i temama o kojima više saznajte u nastavku!

Nakon jedne poduže stanke konačno se vraćamo nastupima uživo. Kako je na Vas kao umjetnicu utjecala epidemiološka situacija?

Sve vrijeme kojem sam provela tijekom posljednjih godinu dana, pokušala sam onako kao i sav svijet, živjeti dan za danom. Svima nam je prioritet zdravlje i neko ozbiljnije planiranje nije se moglo ni očekivati. Naravno, pokušavala sam na sve moguće načine održati nekoliko koncerata za manji broj ljudi, ali epidemiološke mjere su bile stroge tako da sam morala i te manje evente otkazati. Ali, to nije toliko ni važno. Kao što sam rekla, važno je zdravlje, a sve ostalo će biti, prije ili kasnije.

Vrlo ste rado viđeni u sjevernom dijelu Hrvatske, a ponovno ćete zapjevati pred varaždinskom publikom, ovog puta u Vili Bedeković. Kakvi su Vaši utisci i doživljaji Varaždina?

Moram reći da sam već tri puta nastupala u Varaždinu. A iskreno bila sam i onako privatno više puta i uvijek je poseban doživljaj. Ja sam općenito za gradove i mjesta koji su po mjeri čovjeka. A Varaždin je upravo takav. Kada dođem obično ostanem samo par dana. A iskreno, kada je pandemija počela, u veljači prošle godine, napisala sam listu želja šta uraditi nakon što ovo sve prođe. Između ostalog, i Varaždin je na toj listi i veoma se radujem što ponovno dolazim

Kakav program ste pripremili za nastup u Vili Bedeković, što Vaši obožavatelji mogu očekivati, a što oni koji će prvi puta biti na Vašem koncertu?

Istina je da nisam odavno bila u Varaždinu. Točnije, od 2018. godine, i to na Špancirfestu, na istom mjestu gdje ćemo sada nastupati. Mislim da od toga bolje ne može. Znam da je prethodna godina bila preduga i sve mi se čini kao da je prošlo mnogo godina, tako da nam je vrijeme da se ponovno vidimo. Planirala sam, odnosno mislila sam da bi mogli izvesti program koji će obuhvatiti pojedine pjesme s novog albuma, kao i sa svih prethodnih. Ali, obično na samom koncertu promijenimo playlistu, ovisno o raspoloženju ljudi, pa ćemo vidjeti kakva je situacija kada izađemo na pozornicu. Koncert počinje u petak u pola devet što je izuzetno dobro. Imamo dosta vremena za druženje. A i vikend ide. A i mi nigdje ne žurimo. Vidimo se u Vili Bedeković 11.06.

Komentari