Andrej Kramarić učenicima iz Bednje poklonio lopte i sportsku opremu

Objavljeno: 19.06.2015. 08:57

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Općina Bednja

Završetak školske godine u općini Bednja obilježen je svečanim priredbama u Osnovnoj školi Franje Serta u Bednji te u područnim školama Vrbno i Cvetlin. Tom je prilikom Općina Bednja u znak zahvalnosti za postignute rezultate sudionicima županijskih i državnih natjecanja te njihovim mentorima dodijelila simbolična priznanja za postignute rezultate.

U Osnovnoj školi Franje Serta u Bednji i u područnoj školi u Cvetlinu na postignutim uspjesima učenicima je čestitao, a roditeljima i nastavnicima zahvalio na njihovom trudu načelnik Općine Bednja Mirko Bistrović. U Područnoj školi u Vrbnu čestitke i zahvalu uputio je predsjednik Općinskog vijeća Ivan Brezni.

Veliko iznenađenje i radost doživjela su djeca u OŠ Bednja, koje je posjetio hrvatski nogometni reprezentativac i rođeni Bednjančanin Andrej Kramarić, trenutačno igrač Leicester Cityija. Uz napomenu o važnosti učenja i upornosti kao osnovnih preduvjeta za postizanje uspjeha na privatnom i poslovnom planu, Andrej Kramarić je školi darovao 30-ak lopti, mreže za golove i dio sportske opreme.

Učenici su Andreju uzvratili poklonom u obliku nogometnog dresa s natpisom BEDNJA i brojem 5, kao simbolom uspješnosti koju je Andrej svakako postigao. Treba li uopće posebno naglasiti da su djeca svjetski poznatog nogometaša dočekala s ushićenjem i veseljem, te da im je Andrej bio najljepši poklon za uspješan kraj školske godine.

Uz ravnateljicu Sanju Majcen, Andreju je na poklonima zahvalio i načelnik Bistrović te izrazio ponos što je Bednja iznjedrila sportaša koji ime svoga rodnoga kraja pronosi širom svijeta.

Komentari