Završio je Špancirfest, dojmovi su se slegli, a varaždinske ulice ovog su jutra bile neobično prazne. Gradonačelnik Čehok uputio je zahvalu svima koji su sudjelovali u organizaciji, ali i svim posjetiteljima, a jedna stvar posebno nam je zapela za oko.

Naime, gradska vlast poručila je kako će će u pripremi slijedećeg, jubilarnog Špancirfesta povesti širu raspravu i pozvati građane da svojim savjetima i sugestijama kažu kakav Špancirfest i kakve sadržaje na Špancirfestu građani i posjetitelji žele.

Tim povodom pitali smo građane kako im se svidio ovogodišnji festival i imaju li kakve ideje za sljedeću godinu.

 

- Ovaj špancir mi je među najboljima.Bilo je jako puno sadržaja i dalo se naći za svakog ponešto i bilo mi je odlično. Što se prijedloga za slijedeću godinu tiče, odmah se prvog dana vidlo da trebaju biti koncerti na Kapucinskom trgu jer bi tamo stala velika pozornica i više ljudi, a što se izvođača tiče, ne moraju biti neki jako poznati izvođači, i ovo je bilo sasvim dobro.- rekao je Mirko

 

- Ja bih predložio malo više zabave, odnosno glazbe i koja pozornica više. – poručio je Mario Sambolec

 

- Program je namijenjen više za stariju populaciju pa bi se trebali organizirati koncerti za mlađe.- rekla je Stela dok je Leonarda poručila kako bi se festival trebao skratiti te bi ga samim tim posjetilo i više ljudi.

 

- Imam osjećaj da ove godine nije bilo toliko posjetitelja, a naročito mi se čini da u Draškovićevoj ulici nije bilo toliko obrtnika iako im je grad sufinancirao štandove. Po noći nije bilo tolko dernjave i to mi je odlično, ali mislim da je sve skupa bilo malo skromnije. Ja bih predložio više lokalnih društava, udruga i izvođača.- napomenuo je Marijan.

 

Vrijeme je bilo odlično, a najviše su mi se svidjele balerine na štulama. Ja bih predložio da ipak za slijedeću godine smisle neke nove sadržaje jer nas kopiraju i baš zato moramo imati nešto drugo. Malo tko na svijetu ima takve sadržaje, ali treba biti nešto drugo.

 

 

Koju biste ocjenu dali ovogodišnjem Špancirfestu?

Rezultati ankete (2315 glasova)

Prikaži sve ankete

Glasovanje je završeno

1 - Loše

22%

2 - Prolazno

25%

3 - Dobro

27%

4 - Vrlo dobro

18%

5 - Odlično

9%

Komentari

28.08.2017. 15:19h Zadnja izmjena: 28.08.2017. 16:52

Foto: Luka Šalamun