NOGOMETNI KLUB VARTEKS

Arena Varaždin Suzuki Bumbar kup 2020. na rasporedu je ovaj vikend

Objavljeno: 17.02.2020. 09:26

Zadnja izmjena: 17.02.2020. 09:30

Bumbar kup 2020 pred vratima: Nadolazeći vikend Arena Varaždin postaje nogometna 'košnica'

Ušli smo u tjedan Bumbar Kupa. U subotu i nedjelju, 22. i 23. veljače, na sportskim terenima Arene Varaždin održat će se najveći regionalni dječji malonogometni turnir – Arena Varaždin Suzuki Bumbar kup 2020.

Dok ekipa iz NK Varteks marljivo radi na pripremi samog turnira, prijave, osim iz Hrvatske, pristižu  iz Slovenije, Mađarske te Bosne i Hercegovine pa tako turnir opet ima međunarodni karakter.

Nogometna košnica

Zasad prijavljenih 180 ekipa garancija su da će se Arena Varaždin za vikend pretvoriti u pravu košnicu malih nogometašica i nogometaša.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari, a u isto vrijeme bit će birana i "dream team" ekipa svakog uzrasta, najbolji strijelac, igrač i golman turnira.

Svim natjecateljima osigurani su hrana i osvježavajući napitak, a za gastro ponudu tijekom Bumbar kupa 2020 zaslužna je ekipa iz ugostiteljstva Gastrocom. Uz domaćine, Arenu Varaždin, ponosni glavni sponzor turnira je Auto centar Baumgartner. - Posjetite i vi ovaj vikend Arenu Varaždin i podržite male talente!, poručuju organizatori iz NK Varteks.

Komentari