Vaš eVaraždin.hr danas slavi (tek) treći rođendan!

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 02.03.2013. 14:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Prije točno tri godine, 2. ožujka 2010. godine, s radom je započeo online medij Elektronički Varaždin  - arhiva.evarazdin.hr, i danas slavimo naš treći rođendan :-)

Kao naša misija na početku, definirali smo da želimo postati mjesto gdje će svi zaineresirani imati brz i kvalitetan pristup informacijama i sadržajima u tekstualnom i audio - vizualnom formatu.

Htjeli smo napraviti kanal informiranja na koji će se čitatelji moći pouzdati, kao i kreirati, sugerirati sadržaje, i način na koji će oni biti prezentirani.

Vrlo brzo, vizija, misija i ciljevi počeli su se pretvarati u svarnost, a sve zahvaljujući vama – našim čitateljima. Upravo vaša podrška u našem radu bila nam je cijelo vrijeme prvi motiv za nastavak još kvalitetnijeg i predanijeg rada i „tjeralo“ nas da se još više razvijamo.

Broj čitatelja rastao je iz mjeseca u mjesec, a taj rast se još više nastavlja. Primjerice, u kolovozu 2010. Godine smo imali 30 tisuća različitih čitatelja mjesečno. Brojka je narasla na 70 tisuća u svibnju 2011. godine, da bi u ožujku 2012. godine prvi puta „probili“ broj od preko 100 tisuća čitatelja.

U studenom 2012. godine prešli smo po prvi puta i brojku od 130 tisuća čitatelja, a u siječnju i brojku od 160 tisuća čitatelja.

Upravo zbog vašeg povjerenja, pokrenuli smo u kolovozu 2012. godine, unatoč velikoj krizi na oglašivačkom tržištu, i naše tiskano izdanje – Varaždinski tjednik, s istim ciljevima i vizijom, kao i eVaraždin – kvalitetno i pravovremeno, neovisno informiranje naših čitatelja.

eVaraždin i Varaždinski tjednik zajedno, danas su prepoznati upravo po tome, odnosno po vama. Hvala vam na tome i obećavamo vam da ćemo nastaviti raditi s jednakim žarom i željom, još dugo u budućnosti.

Hvala Vam i hvala što nas čitate!

Redakcija eVaraždin.hr / Varaždinski tjednik

 

Komentari