GRAD IVANEC

Asfaltirane nerazvrstane dionice u Punikvama i Bedencu

Objavljeno: 01.09.2021. 19:26

Zadnja izmjena: 01.09.2021. 19:28

U naseljima širom grada Ivanca i dalje su u tijeku radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta iz programa Grada za 2021. godinu.

Asfaltiranje je završeno na svim planiranim dionicama u Stažnjevcu, Gačicama, Lukavcu, Kaniži, Osečkoj, Radovanu, Ivanečkoj Željeznici i Škriljevcu, a riješene su i strme dionice u Radovanu i Salinovcu. Prekjučer je položen asfalt i u Punikvama (kod igrališta) te u Bedencu (kod Cikača). Ovoga tjedna u planu je i asfaltiranje uspona u I. Željeznici.

Vrijednost ovih radova iznosi 2,05 milijuna kuna. Prethodno je završena i modernizacija ivanečke Kumičićeve ulice (2,4 milijuna kuna). Ovime program modernizacije cesta ne završava. Rebalansom gradskog proračuna u međuvremenu su osigurana sredstva za dovršetak prometne infrastrukture u Preradovićevoj ulici u Ivancu, gdje uskoro kreću radovi na uređenju više od 800 metara dvaju odvojaka s nogostupima, zelenim pojasom i javnom rasvjetom, a o čemu ćemo naknadno izvijestiti.

U ovogodišnjim radovima asfalt će biti položen na blizu pet kilometara ulica i nerazvrstanih cesta kojima upravlja Grad Ivanec.

Komentari