ATK Lepoglava: Edukacijom do kvalitetne turističke ponude

Piše: eVaraždin.hr

Objavljeno: 19.03.2013. 15:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Podjelom uvjerenja polaznicima 18. ožujka uspješno je završena edukacija za engleski jezik koju je Agro - turistički klaster "Lepoglava" organizirao za svoje članove, ali i za građane kojima je znanje engleskog jezika nužno te su u ovom tečaju prepoznali priliku za usavršavanje.

Podjela uvjerenja organizirana je u Gradskoj knjižnici u Lepoglavi gdje je predsjednik ATK "Lepoglava" Slavko Štefičar čestitao polaznicima na uspješnom završetku edukacije te na velikom interesu koji su iskazali za učenje i usavršavanje engleskog jezika.

Uvjerenja je primilo 16 polaznika koji su, ovisno o poznavanju engleskog jezika, edukaciju polazili podijeljeni u dvije grupe – početnoj i naprednoj. Ovo je bio nastavak tečaja koji je završen počekom 2012. godine te se pokazao vrlo uspješnim i korisnim za polaznike. Trećina polaznika pohađala je i prvi tečaj te su ovom edukacijom nastavili svoje usavršavanje.

Tijekom 4 mjeseca, odnosno 70 sati, polaznici su stjecali znanje koje će im omogućiti komunikaciju sa stranim turistima i turističkim djelatnicima koji će dolaziti u lepoglavski kraj te s kojima će se susretati gostujući na raznim turističkim sajmovima i manifestacijama.

Komentari