B. Hum: Mladež HDZ-a prodajom maslinovih grančica prikupila novac za djecu bez roditelja

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 31.03.2013. 13:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

Mladež HDZ-a općine Breznički Hum ponovno je pokazala humanitarni karakter i veliko srce za one kojima je to najpotrebnije.

Na Cvjetnicu, nedjelju muke Gospodnje, dijelili su maslinove grančice i grančice drenova drva ispred župne Crkve Sv. Martina u Brezničkom Humu.

Uz podjelu grančica prikupljali su dobrovoljni prilog za djecu bez jednog roditelja koja se nalaze na području općine Breznički Hum.

Župljani, zajedno sa župnikom Ivanom Vragovićem, poduprli su ovu akciju i svojim doprinosom omogućili potrebnoj djeci ljepši blagdan Uskrsa. Prikupljeno je 3 000 kn i raspodjeljeno na tri obitelji, koje je mladež posjetila na Veliku subotu.

Poklone u vrijednosti 1 000 kuna dobila je obitelj Pali iz Butkovca (šestogodišnji Luka i mama Đurđa), zatim obitelj Valjak iz Šćepanja (šestogodišnja Dorija, petnaestogodišnja Bernardica i tata Tomo) i obitelj Črlenec iz Kršćenovca (četrnaestogodišnja Nikolina i mama Sanja).

Obitelji su lijepo i s velikim zadovoljstvom prihvatile članove mladeži te im izrazile zahvalnost, a mladež se nada da im je prigodnim poklonom barem malo uljepšala najveći kršćanski blagdan.

Ovom prilikom mladež HDZ-a zahvaljuje se svim župljanima, župniku Ivanu Vragoviću i ostalim sumještanima na velikoj podršci u provođenju ovakvih akcija.

Komentari