Bačić i na sjednici ŽO HDZ-a Varaždinske županije

Objavljeno: 17.05.2011. 11:38

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

U Knegincu Donjem održana je sjednica Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije kojoj su bili nazočni i predsjednici gradskih i općinskih odbora stranke, vijećnici Županijske skupštine i svi dužnosnici HDZ-a s područja Županije.

Sjednicom je predsjedao predsjednik ŽO HDZ-a Tomislav Kezelj, a glavna tema sjednice bila je aktualno politička situacija u Hrvatskoj.

Sjednici je prisustvovao i Glavni tajnik HDZ-a gospodin Branko Bačić, te glasnogovornica stranke Sunčana Glavak.

Glavni tajnik nazočne članove stranke upoznao je sa smjernicama rada stranke u predstojećem razdoblju, te sa zaključcima sa održanih sjednica Predsjedništva stranke.

Također, izvijestio je o gospodarskom stanju u zemlji s posebnim naglaskom na aktualne poteze Vlade RH, a u cilju ublažavanja posljedica svjetske krize koja nije zaobišla ni Hrvatsku.

Sve mjere koje Vlada donosi potrebne su kako bi se u zemlji održala financijska i gospodarska stabilnost, naglasio je Bačić.

Naglasio je da Vlada Republike Hrvatske svojim radom pridonosi stabilnosti makroekonomske situacije u našoj zemlji, te naglasio da je predsjednica Vlade i HDZ-a Jadranka Kosor donošenjem značajnih i teških odluka pokazala odlučnost , a sve s ciljem održanja financijske stabilnosti u zemlji i neometanog ulaska Republike Hrvatske u članstvo Europske unije.

Komentari