Okupili se čestitari

Bake u Domu za starije povodom Dana žena darivane jaglacima

Objavljeno: 08.03.2016. 18:00

Zadnja izmjena: 08.03.2016. 18:01

Foto: V. Pravica

Danas je u svečanoj atmosferi u Domu za starije i nemoćne osobe Varaždin proslavljen Međunarodni Dan žena...

Sve je žene u publici, korisnice i djelatnice Doma pozdravio ispred Grada Varaždina gradonačelnik Goran Habuš, naglasivši njihov velik značaj i doprinos društvu. Čestitke ženama također je izrekao i Josip Hehet, predsjednik Gradskog vijeća, dok im se u ime Varaždinske županije obratio dožupan Alan Košić.

Potom su nazočni gosti ispred Hrvatske narodne stranke - ogranak Varaždin, darivali žene jaglacima. Na toj lijepoj tradiciji darivanja cvijećem kao i na pažnji koju su iskazali ženama koje žive i rade u Domu zahvalila se ravnateljica Tamara Ljubić.

U programu koji je uslijedio nastupili su recitatori – korisnici Doma, članovi Pjevačkog zbora, te članovi Ansambla ORFF SENIORI koji odnedavno djeluje u sklopu radne terapije Doma.

U ovogodišnjem programu obilježavanja Dana žena sudjelovali su i gosti – članovi Novinarsko literarne grupe Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina.

Kao što je istaknula njihova voditeljica Veronika Mikić, ovim zajedničkim nastupom započela je, upravo u čast svim ženama, jedna lijepa suradnja.

 

Komentari