Grad Ivanec

Batinić dodijelio 17 ugovora o potporama obiteljima s područja Ivanca

Objavljeno: 15.04.2024. 09:53

Zadnja izmjena: 15.04.2024. 09:55

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić uručio je na svečanosti u Poduzetničkom inkubatoru 17 novih ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za rješavanje stambenog pitanja i povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, izvijestili su iz Grada Ivanca.

U devetom krugu dodjele pravo na gradska sredstva ostvarilo je 11 novih obitelji, čime se ukupan broj korisnika te mjere popeo na 139, kojima je Grad dosad izašao u susret s ukupno 125.500 eura.

- S obzirom na cijene na tržištu, nadam se da će vam gradski poticaji barem djelomično olakšati rješavanje stambenog pitanja. Posebno naglašavam da je ovaj program trajno otvoren i da će Grad za njega osigurati koliko god sredstavabude potrebno. A to znači da ne trebate žuriti jer ne postoji neki određen rok za iskorištenje sredstava – poručio je Batinić.

U trećem krugu dodjele gradskih poticaja za podizanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća, pak, poticaje je dobilo 6 novih korisnika, tako da ovu vrstu potpora sada koristi 29-ero građana/obitelji. 

Komentari