grad ivanec

Batinić želi rebalansom proračuna osigurati 250 tisuća kn za obnovu krova srednjoškolske sportske dvorane

Objavljeno: 30.10.2019. 19:35

Zadnja izmjena: 30.10.2019. 19:35

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić predložit će Gradskom vijeću Ivanca da rebalansom proračuna osigura 250 tisuća kuna za sufinanciranje obnove krova srednjoškolske sportske dvorane.

Ove se godine obavljaju radovi na energetskoj obnovi sportske dvorane Srednje škole Ivanec, međutim, tim projektom nije obuhvaćena obnova krova dvorane. S obzirom na to da je krov u lošem stanju i da mjestimično prokišnjava, a da se nikakvi radovi na njemu nisu obavljali od izgradnje školske dvorane 80-tih godina, Batinić je izrazio spremnost da Grad osigura četvrtinu od ukupno potrebnih milijun kuna za novi krov.

- S obzirom na to da dvoranu koriste brojni ivanečki sportski klubovi za treninge i natjecanja, a gradske udruge za priredbe i manifestacije te da je riječ o prostoru koji je uvijek otvoren velikoj ivanečkoj sportskoj zajednici, smatram da je ovo ulaganje opravdano. Ono je još jedno među više znatnih financijskih izdvajanja koja je Grad Ivanec tijekom protekle dvije godine usmjerio u izgradnju i opremanje sportskih objekata i infrastrukture na području grada – poručio je Batinić.

Ovaj prijedlog pred gradskim vijećnicima naći će se već na prvoj sjednici Gradskog vijeća u studenom, u sklopu trećeg ovogodišnjeg rebalansa proračuna Grada Ivanca za 2019. godinu.

Komentari