projekt u pripremi

Bazen otvara novi turistički smjer razvoja Grada Ludbrega, evo u kojoj je fazi izgradnja

Bazen bi se podsjetimo trebao izgraditi ispod restorana Črn Bel, a sam projekt trebao bi se realizirati u dvije faze...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 10.01.2022. 09:29

Zadnja izmjena: 10.01.2022. 09:29

Već smo i prije pisali o tome kako će se u Gradu Ludbregu graditi bazen, a kako nam je otkrio gradonačelnik Dubravko Bilić, spomenuti projekt dobio je lokacijsku dozvolu.

Prema njegovim riječima, u tijeku je rješavanje imovinsko pravnih pitanja s obzirom da se u jednom djelu koristi i državno zemljište.

- Taj projekt ćemo ove godine prijaviti na fondove koji se najavljuju, a vezani su za turističku infrastrukturu i nadamo se da će upravo taj projekt povezan i sa projektom preuređenja rijeke Bednje i Otoka mladosti otvoriti posve novi turistički smjer razvoja Grada Ludbrega i da će omogućiti ne samo uživanje u kupanju nego da će otvoriti i nove turističke krevete kroz gradnju kampa koji je predviđen uz sam bazen - rekao je Bilić.

O projektu

Bazen bi se podsjetimo trebao izgraditi ispod restorana Črn Bel, a sam projekt trebao bi se realizirati u dvije faze - prva faza se odnosi na izgradnju servisne zgrade, dok bi se druga faza trebala odnosi na izgradnju bazena s tri različite dubine koji će nuditi mogućnost različitih natjecanja i treninga. Uz to, uskoro se planira i otvaranje kampa koji će biti smješten uz bazen, a za početak se planira 14 mjesta za autokampere.

Komentari