veliki turistički projekt grada

LUDBREG DOBIVA KUPALIŠTE Bilić: "Radimo na tome, to će privući ljude"

Grad Ludbreg ozbiljno radi na još jednom projektu koji bi trebao privući domaće, ali i strane goste. Radi se naime o gradskom kupalištu za čiju je lokaciju predviđen prostor ispod restorana Črn Bel, a uz izgradnju autokampa, Ludbreg bi se trebao profilirati kao zanimljiva turistička destinacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.10.2020. 08:36

Zadnja izmjena: 13.10.2020. 10:25

Foto: ilustracija/arhiva

Grad Ludbreg ozbiljno se uhvatio posla na još jednom projektu koji bi trebao privući domaće, ali i strane goste. Radi se, naime, o gradskom kupalištu za čiju je lokaciju predviđen prostor ispod restorana Črn Bel, a uz izgradnju autokampa, Ludbreg bi se trebao profilirati kao zanimljiva turistička destinacija u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Kako nam je potvrdio gradonačelnik Dubravko Bilić, uskoro će se predati dokumentacija za ishođenje građevinske dozvole, a projekt se odnosi na uređenje i opremanje vanjskog bazena kao i drugih pratećih sadržaja. Kako poručuje gradska vlast, sam projekt trebao bi se realizirati u dvije faze - prva faza se odnosi na izgradnju servisne zgrade, dok bi se druga faza trebala odnosi na izgradnju bazena s tri različite dubine koji će nuditi mogućnost različitih natjecanja i treninga. Prema riječima gradonačelnika, u planu je i izrada troškovnika nakon kojeg će se konkretnije planirati kako i na koji način će se financirati projekt. 

Komentari