ČETVRTA NL ČAKOVEC - VARAŽDIN

Bednja protutnjala Turčinom, Nedeljanec u derbiju ostvario remi s osam golova, a Zelengaj podbacio kod kuće

Objavljeno: 08.03.2020. 18:11

Zadnja izmjena: 08.03.2020. 18:26

Prema prvim utakmicama 14. kola Četvrte nogometne lige Čakovec - Varaždin možemo najaviti atraktivno i zanimljivo nogometno proljeće. 

Zelengaj nije uspio pred domaćim navijačima iznenaditi Mladost Komet iz Preloga. Posljednje plasirani Zelengaj izgubio je 2:0 i ostao na svega tri boda na svom kontu. 

Prvi derbi u nastavku prvenstva odigrali su četvrtoplasirani Nedeljanec i petoplasirani Međimurec. Opravdali su naziv derbija a strijelci su postigli čak osam golova. Na kraju remi 4:4, koji će vjerojatno zadovoljiti oba trenera. Ali, pobjede će morati tražiti u sljedećim utakmicama. 

Županijski derbi između Dubravke-Zagorac i Bednje pripao je gostima. U Turčinu se ipak vidjela razlika između momčadi i njihovih pozicija na prvenstvenoj ljestvici. Bednja se postavila kao vodeća momčad lige, dok se želje momčadi Dubravke-Zagorac nisu ostvarile, te ostaju na 14 bodova u sredini prvenstvene ljestvice. 

Subotnje rapsodije

Ivančica je na svom terenu još jučer, pokazala zašto je visokoplasirana na prvenstvenoj ljestvici za raliku od gostiju iz čakovečke Sloge. Pobjedom od 3:0 pokazali su da s pravom gledaju na najviše pozivcije u ligi, a možda i više. 

U drugom subotnjem susretu, Jalžabet je ostvario još uvjerljiviju pobjedu i to na gostovanju u Novom Selu Rok kod ekipe Omladinca. Ekipa NK Jalžabet prema prikazanoj efikasnosti u pobjedi od 5:0 pokazala je kako zasigurno pripada u gornji dom Četvrte NL Čakovec - Varaždin. 

Rezultati susreta 14. kola Četvrte NL Čakovec - Varaždin

Ivanec: Ivančica - Sloga(Č) 3:0

Novo Selo Rok: Omladinac(NSR) - Jalžabet 0:5

Sveta Marija: Mladost(SM) - Dinamo(P) 0:2

Kučan Donji: Zelengaj - Mladost Komet 0:2

Domašinec: Dinamo(D) - Nedelišće 1:0

Nedeljanec: Nedeljanec - Međimurec 4:4

Turčin: Dubravka-Zagorac - Bednja 0:2

Komentari