Općina Bednja

Bednjanci, evo kako se možete prijaviti za studentsku stipendiju

Objavljeno: 25.10.2023. 08:02

Zadnja izmjena: 25.10.2023. 08:02

Foto: Arhiva

Općina Bednja raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2023./24.

Načelnik Općine Bednja Damir Poljak odobrio je osam stipendija po osnovi zanimanja od posebnog interesa za Općinu Bednja, te po jednu stipendiju po osnovi uspjeha i postignuća tijekom studiranja i po osnovi socijalno-ekonomskog statusa. 

Pravo na sudjelovanje imaju redoviti studenti koji su državljani RH, imaju prebivalište na području Općine, redoviti su studenti, ne primaju neke druge stipendije, podnijeli su pravodobnu prijavu te su u prethodnoj akademskoj godini ostvarili minimalno 50 ECTS bodova. Uz to, postoje i posebni uvjeti za ostvarivanje prema na dodjelu stipendije prema kriterijima. 

Stipendija studentima dodjeljuju se za akademsku godinu 2023./24. računajući od 1. listopada do 30. lipnja 2024. godine. Mjesečni iznos stipendije po korisniku iznosi 107 eura. Isplata stipendija obavlja se putem otvorenog žiro-računa poslovne banke na ime korisnika stipendije i tijekom mjeseca za tekući mjesec. 

Prijave kandidata dostavljaju se putem pošte na adresu: Općina Bednja, s naznakom 'Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Bednja', Trg svete Marije 26, 42253 Bednja ili osobno u Općini Bednja na gore navedenu adresu. Rok za podnošenje prijave je 24. studeni 2023. godine. Osobne prijave primaju se do istog datuma zaključno u 15,30 sati. 

Sve ostale detalje o prijavi na natječaj možete pronaći na stranicama Općine Bednja. 

Sve ostale detalje, dokumente potrebne za prijavu

Komentari