u prostorijama 3 MO

Besplatnim ispitivanjem sluha započele su aktivnosti povodom Međunarodnog dana starijih osoba

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.09.2018. 16:03

Zadnja izmjena: 27.09.2018. 16:03

Povodom Međunarodnog dana starijih osoba koji se obilježava 1. listopada, jučer su započele aktivnosti diljem Varaždinske županije. Kao što je i najavljeno, ispitivanje sluha za građane održano je u prostorijama 3. mjesnog odbora u Varaždinu, a organizirala ga je Udruga umirovljenika i starijih osoba „Solidarnost“ iz Varaždina u suradnji s tvrtkom „Neuroth“. 

Veliki broj građana odazvao se ovoj akciji te su svi ispitali svoj sluh potpuno besplatno. Zadovoljstvo brojem posjetitelja iskazali su predsjednica Udruge „Solidarnost“ Mira Letić i predsjednik Savjeta umirovljenika i starijih osoba Varaždinske županije Vladimir Kozjak.

- Naišli smo na pozitivne reakcije i ovim putem najavljujemo da ćemo tu akciju provoditi i dalje kako bi umirovljenici s područja cijele Županije mogli potpuno besplatno provjeriti svoj sluh. Zahvaljujemo Varaždinskoj županiji i Zagrebačkoj banci na potpori. – naglasila je predsjednica Udruge „Solidarnost“ Mira Letić.

Prva takva akcija održala se u 3. mjesnom odboru u Varaždinu, a povodom toga predsjednik Vijeća 3. mjesnog odbora Nenad Koščak istaknuo je aktivnosti koje mjesni odbor provodi upravo za umirovljenike.

- Umirovljenicima s područja 3. mjesnog odbora na raspolaganju su prostorije za redovito provođenje njihovih aktivnosti, provode se i mjerenja šećera i tlaka, također od kada sam postao predsjednik Vijeća organiziramo božićno druženje za naše umirovljenike, a sada smo i ovaj Međunarodni dan starijih osoba obilježili ovom hvalevrijednom akcijom – naglasio je Koščak. 

Komentari