šesti dan festivala

BEST OF Špancirfest u srijedu - Evo što nas očekuje danas!

Objavljeno: 25.08.2016. 11:54

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Šesti dan Špancirfesta ponovno je obilježilo lijepo i toplo vrijeme pa su performeri i špancireri mogli nesmetano uživati u varaždinskim ulicama, na trgovima i pozornicama. 

Tako su ulice svojim performansom obojili The Jesters, a to se svakako može reći i za skupinu Steampunk Stillts. Na Kapucinskom trgu svoje akrobacije izvodila je grupa Triko Cirkus Teatar u performansu Kaleidoskop, koji je izazvao veliko zanimanje prisutih.

Publika je uživala i u predstavi Don Quijote, u izvedbi Kazališta Merlin, a zasvirale su i popularne The Frajle te Atomsko sklonište.

 

Što nas očekuje danas...

Na varaždinske daske koje život znače stat će Branko Đurić sa svojim stand-up nastupom Đurologija. U ovom jedinstvenom showu Đurić kroz humoristične skečeve predstavlja svoje kolege i prijatelje, pružajući priliku publici da doživi svoje glumačke i glazbene idole kroz drugačiju prizmu.

Na ulicama vaš čekaju Human Jukebox, Steampunk Stillts i mnogi drugi. Onaj večernji glazbeni dio rezerviran je za Elemental u Kraljevskoj zoni, a na Kapucinskom trgu nastupit će Esma Redžepova.

Pogledajte galeriju šestog dana festivala:

Komentari