osmi dan festivala

BEST OF Špancirfesta u petak - Evo što nas očekuje danas!

Objavljeno: 27.08.2016. 09:18

Zadnja izmjena: 27.08.2016. 09:33

Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

Koncertom legendarnog Zvonka Bogdana u Vili Bedeković, započeo je zadnji vikend 18. Špancirfesta. Na Kapucinskom trgu nastupio je i bend Pavel, a Kraljevsku zonu zabavljali su energični i uvijek dobro raspoloženi Gustafi.

Dobre energije nije nedostajalo ni sinoć, a od glazbenog se programa opet našlo ponešto za svačiji ukus. Svoju publiku još jednom oduševio je Zvonko Bogdan, a Gustafi su u svoj uobičajenom ritmu sve natjerali na skakanje.

Što ima danas...

 

Uz već navedene koncerte i cjelodnevni umjetnički program, još danas traje i radionica Akupunktura grada, čiji je cilj nizom intervencija u javnom prostoru utjecati na kvalitetu života u gradu. Namijenjena je studentima i stručnjacima iz raznih područja, a ove godine traži se idejno rješenje za dvije poznate varaždinske lokacije – bunar na Korzu te parcela ispred Studentskog doma.

Navečer nas očekuju nastupi Perpetuum Jazzile na pozornici Vile Bedeković, a svoj program još uvijek će nam izviditi i Human Jukebox.

Kawasaki 3P i Peper klub zabavljat će nas u Kraljevskoj zoni, na Kapucinskom trgu svirat će Auguste, Lovely Quinces i Punčke, a glavna pozornica večeras je rezervirana za Pravila igre i Tonyja Cetinskog.

Pogledajte galeriju osmog dana festivala:

 

Komentari