Amazing AoE Festival

Biciklijada od Varaždina do Svibovca, rafting, vožnja kajakom ili SUP-om, te druženje uz grah i kestene

Objavljeno: 19.10.2022. 14:49

Zadnja izmjena: 19.10.2022. 14:52

Ove nedjelje, 23. listopada, održat će se jedinstveni „Festival Amazing AoE“ posvećen Dravi, „europskoj Amazoni“.

Festival će početi biciklijadom od Varaždina do Svibovca Podravskog, nastaviti se besplatnim raftingom, vožnjom kajakom ili SUP-om, zabavnim igrama, kao i druženjem uz besplatni grah, čaj, kuhano vino i omiljenu jesensku poslasticu, kestene.

Biciklijada će startati u 10 sati na Franjevačkom trgu u Varaždinu, nastaviti se po dravskim putevima u dužini od oko 12 kilometara, uz jedno usputno zaustavljanje, a s ciljem u Svibovcu Podravskom, u River Ranchu. 

Predviđene su dvije rute, jedna za sudionike na MTB biciklima (označena crvenom bojom), a druga za ostale sudionike (označena zelenom bojom). 

Nakon bicikliranja, slijedi druženje uz grah, kuhano vino, čaj i omiljenu jesensku poslasticu – kestene. Uz dobru atmosferu djeca, ali i svi oni koji se tako osjećaju, moći će se okušati i u zabavnim igrama.

'Avantura na rijeci'

Drugi dio Festivala rezerviran je za avanturu na rijeci. Svaki sudionik moći će izabrati između raftinga, kajaka, veslanja na SUP-u ili se pridružiti zanimljivoj edukativnoj šetnji pod stručnim vodstvom.

Cijeli program je besplatan, a broj sudionika je ograničen. Svi zainteresirani se mogu prijaviti do petka, 21. listopada, putem pristupnice na linku. Svatko će povratno dobiti informaciju o mogućnostima sudjelovanja i svim ostalim važnim detaljima. Više o događaju doznajte na poveznici.

Komentari