in memoriam

"Bila je borac, svestrana i skromna" Prijatelji i poznanici opraštaju se od Sanje Labaš

Objavljeno: 16.01.2021. 16:15

Zadnja izmjena: 16.01.2021. 16:20

Mnogobrojni prijatelji i poznanici na društvenim mrežama danas tijekom cijelog dana opraštaju se od Sanje Labaš, koja je sinoć, u petak 15. siječnja, iznenadno preminula.

Među djelatnicima varaždinskih medija, Sanja je bila poznata kao vrijedna administrativna djelatnica Općine Donja Voća, Udruge specijalne jedinice policije „Roda“, te kao stažistica u Europskom parlamentu.

Sanja je bila i vrlo aktivna članica Hrvatske demokratske zajednice, čiji se članovi danas u velikom broju od nje opraštaju putem Facebooka. Od Sanje se oprostio i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Damir Habijan, te cijeli Gradski odbor stranke putem priopćenja za medije kojeg prenosimo u cijelosti:

S velikom tugom primili smo vijest da nas je sinoć iznenadno, u 32. godini, napustila naša članica Sanja Labaš. Sanja je svojom aktivnošću, osobnošću, vedrinom, skromnošću, kolegijalnošću, ostavila neizbrisiv trag u našoj zajednici i po tome ćemo je pamtiti. Bila je borac, svestrana i bogata duha.

Kroz godine članstva u HDZ-u obnašala je brojne funkcije. Bila je politička tajnica Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina u prethodnom mandatu, a svojevremeno i tajnica Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije. Završila je Političku akademiju Zaklade hrvatskog državnog zavjeta. Uvijek je ponosno isticala svoje stažiranje u Europskom parlamentu u uredu zastupnice Dubravke Šuice u Bruxellesu, nakon kojeg je radila i kao lokalna asistentica zastupnika u Europskom parlamentu.

Sanja će uvijek biti s nama u našim mislima i molitvama.

Izražavamo iskrenu sućut njezinoj obitelji i prijateljima.

Gradski odbor HDZ-a, Varaždin

Komentari