NK VARAŽDIN - GNK DINAMO

Bjelica: "Kome Dinamov dres nije svetinja, neće igrati!", Perković:"Velika je stvar pobijediti na ovakav način Dinamo!"

Objavljeno: 21.09.2019. 21:25

Zadnja izmjena: 21.09.2019. 21:30

Nakon utakmice 9. kola HT Prve lige u kojoj je Varaždin pobijedio Dinamo 1:0 trener Dinama Nenad Bjelice nije krio nezadovoljstvo rezultatom ali i zalaganjem svojih igrača.

- Čestitke Varaždinu na pobjedi koji pokazao puno više želje. Mi smo mislili da će to biti puno lakše. Kad ne zabiješ ono što trebaš onda je to tako. Ovo je nama jeda dobar šamar. Sada vidimo da samo s maksimalnom pristupom možemo doći do pobjede. Danas su mi malo pokazali oni koji bi igrali jako velike utakmice.Možda ću ubuduće manje rotirati. Ako se pojedincima gadi HNL, onda nećete igrati ni HNL. Kome Dinamov dres nije svetinja neće igrati. Mjerilo je teren. Od sada nema više dolazaka i individualnih razgovora kod mene. Od sada vijedi "radi, šuti i treniraj" a ja ću odlučiti kad ćeš igrati, bio je odriješit Bjelica.

Trener Varaždina Borimir Perković nije želio stvarati euforiju već je svoju izjavu počeo tvrdnjom da je Varaždin već prije zavrijedio prvu prvenstvenu pobjedu. - 

- Odigrali smo jako dobru utakmicu. Defanzivno smo limitirali Dinamo, bili smo opasni u napad. U drugom poluvremenu dosta slično, dali smo gol. Igrati protiv Dinama i da mu se ništa ne dozvoli nije to tako lako. Pohvala za moje igrače. Velika je stvar da smo pobijedili na ovakav način Dinamo. Psihološki će nas ovo ojačati Jako vrijedna pobjeda. Tri boda su ista protiv svakoga ali protiv Dinama su ipak vrijedniji, zaključio je Perković.

 

Komentari