REAKCIJE I KOMENTARI

Bjelica: "U srijedu će te vidjeti drugi Dinamo!", Mumlek: "S obzirom na početak priprema moramo biti zadovoljni."

Objavljeno: 21.07.2018. 08:48

Zadnja izmjena: 21.07.2018. 08:50

Foto: Damir Ivančić

Nakon sinoćnje utakmice Varaždina i Dinama, u kojoj au gosti pobijedili rezultatom 1:2 treneri obje momčadi dali su svoje viđenje susreta.

Nenad Bjelica, trener GNK Dinamo konstatirao je da je bilo puno kombiniranja i različitih sastava na terenu. – U srijedu će te vidjeti sasvim drugi Dinamo, sasvim drugu momčad. Međutim, i u ovoj utakmici je bilo dosta šansi i gledatelji su mogli uživati u nogometu. Vremenski uvjeti nisu bili baš idealni, bilo je dosta sparno. Za Varaždin mogu reći da se odmah vidi da je to ekipa koja zna što hoće na terenu, dodao je Bjelica.

Miljenko Mumlek, trener NK Varaždin naglasio je kako im je ovo treća pripremna utakmica a tek su u drugom tjednu priprema. – S obzirom na početak priprema moramo biti zadovoljni. Igrati protiv Dinama nije lako, bez obzira kada se igralo. Vidjeli smo dobro i loše strane naše ekipe. Isprobao sam 21 igrača i ostvario sve što smo zacrtali. Do kraja priprema imamo vremena da ispravimo sve pogreške koje smo detektirali, najavio je Mumlek.

NK Varaždin u sljedećem tjednu očekuju svakodnevni treninzi te dvije pripreme utakmice. U ponedjeljak, 23. srpnja na rasporedu je susret s ekipom NK Lučko s početkom u 18 sati, a u četvrtak, 26. srpnja na rasporedu je susret s ekipom Al Ain s početkom u 19,30 sati.         

Komentari