zanimljivi susret...

Blagoslov motora, besplatan tehnički pregled, natjecanje - evo kako je bilo na druženju policije i motociklista

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 14.04.2018. 14:15

Zadnja izmjena: 14.04.2018. 16:39

Foto: Viktor Hranić

Danas je na poligonu Autoškole 'Crnković' u Varaždinu Policijska uprava varaždinska u suradnji s Autoškolom 'Crnković', Stanicom za tehnički pregled 'Autoservisni centar' i 'Brzim medijima' organizirala susret s predstavnicima i članovima moto klubova koji djeluju na području Varaždinske županije.

Najprije je održan sastanak predstavnika PU Varaždinske i moto klubova o stanju sigurnosti u cestovnom prometu i organizaciji moto susreta tijekom 2018., a nakon toga je kapelan Policijske kapelanije PU varaždinske vlč. Ivica Horvat blagoslovio motoriste.

Uslijedilo je natjecanje u poznavanju prometnih propisa i vožnji spretnosti policijskih službenika motociklista i članova moto klubova, a tijekom susreta svim vozačima bio je omogućen besplatni tehnički pregled motocikla.

Inače, kako je napomenuto, Varaždinska županija je u TOP 3 županije po sigurnosti u prometu, a unazad godinu dana na našim prometnicama nije poginuo ni jedan motociklist.

Na samo kraju današnjeg moto- druženja proglašeni su najbolji motocikisti i to policajac Antonio Vincek najbolji u vožnji, a policajac Danijel Martan najbolji u poznavanju prometnih propisa.

 

Komentari