program "jako"

Bliži nam se poludnevna radionica s tematikom volontiranja

Objavljeno: 05.10.2016. 13:20

Zadnja izmjena: 05.10.2016. 13:21

Foto: Arhiva

Sljedeći tjedan, 12. listopada, će se u prostorijama Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu održati poludnevna radionica naziva  “Potvrda o kompetencijama stečenima volontiranjem”.

Radionica će se održati u poslijepodnevnom terminu, od 16:30 do 20:00 sati, u sklopu Programa JAKO. Voditeljica radionice je i suradnica Programa JAKO, Margareta Mihalic.

Radionica je namijenjena svima koji su na bilo koji način uključeni u rad neprofitnih organizacija koje se bave organizacijom volonterskih akcija i programa.

Radionica je organizirana s ciljem osnaživanja kapaciteta svojih polaznika u području volonterskih akcija i programa, a procese organizacije volonterskih akcija i programa učiniti funkcionalnijima.

Radionica je organizirana u suradnji s Centrom za volontiranje i humanitarni rad na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu.

Svaki polaznik će po završetku radionice dobiti potvrdu o kompetencijama stečenim volontiranjem, a svi zainteresirani se pozivaju da se prijave putem prijavnog obrasca najkasnije do 8. listopada.

Komentari